Pieter de Hooghlaan 8
0294267799
info@liquidnature.nl

De VN 17 SDG’s bestaan 5 jaar!

Op 25 september 2020 vond de SDG Action Day plaats van de VN. Dit jaar door de coronacrisis weliswaar in virtuele setting, maar daarom zeker niet minder boeiend. Liquid Nature was ook aanwezig bij dit online evenement. Deze jaarlijks terugkerende dag is hét moment om alles te weten te komen over de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s): waar staan we op de routekaart naar 2030? Liquid Nature richt zich op SDG 15 Life on Land, biodiversiteit, met een focus op bijen.

Er zijn in Nederland verschillende initiatieven ondernomen om biodiversiteit aan te pakken. Het thema biodiversiteit leeft steeds meer in het bedrijfsleven. Een aantal banken is van plan biodiversiteit zwaarder te laten wegen bij de keuze voor investeringen.

Hoe krijgt u inzichtelijk wat de invloed is van uw bedrijf op biodiversiteit? Met behulp van de Biodiversity Footprint Calculator brengt u dit in kaart. Zo zijn er inmiddels meerdere rekenmodellen beschikbaar. Per sector zal verschillen welk rekenmodel voor u het meest geschikt is! Neem contact op voor meer informatie, wij denken graag met u mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *